Voorstelling

Kontiki Holiday-Center

Het is bijna 50 jaar dat Kon-tiki Holiday-Center uw ontspanning en ontvlucht bied. Kon-Tiki Holiday-Center is vandaag 17/9/2006 gelukkig en fier u mede te delen, dat men bij de eerste grote Campings behoort die in Wallonië de nieuwe exploitatievergunning bekomen heeft met een looptijd van meer dan 20 jaar(Permis d'environnement).


Dit is een waardering maar tegelijkertijd een garantie voor wat betreft de langlevendheid van onze camping, belangrijk te weten voor onze klanten die besluiten om zich te installeren op onze Holiday-Center.

 

Als positief gevolg van deze nieuwe exploitatievergunning zijn wij gelukkig u de nieuwe herschikking in 3 verschillende zones bekend te maken, dit met respect voor het specifieke van elk verblijfsmodel.

Stacaravancamping

Een zone gereserveerd voor residentieel kamperen met stacaravans). 400 Plaatsen.

Trekkersweide voorzien voor tenten en trekkerscaravan

Verblijf voor dagcamperen. 12 Plaatsen.

Caravan - chalet

Een totaal nieuwe zone met grote percelen van meer dan 150 M², voorzien met aansluitingen voor zomer en winter van water - kanalisatie en elektriciteitsaansluitingen 16 Amp. voor de exclusieve ontvangst van de nieuwe generatie van caravan - chalet tot 40m². 54 Plaatsen.